Politica de confidentialitate | Tigla Metalica - Viking Pruszyński

Politica de confidentialitate

  • Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal – orice informație referitoare la o persoana fizică identificată sau identificabilă, cum ar fi numele, adresa, identificatori online etc.

Cu ocazia vizitării și înregistrării pe site-ul nostru vom colecta date cu caracter personal despre dumneavoastră. Considerăm că este important să vă informăm despre modul în care vom folosi datele dumneavoastră personale pe care le împărtășiți cu noi. Astfel:

  • Ce tipuri de date personale colectăm?

Datele personale colectate despre dumneavoastră se referă la nume, prenume, e-mail, număr de telefon, data nașterii.

  • În ce scop colectăm datele personale?

Datele colectate și amintite la punctul 2 sunt prelucrate în următoarele scopuri:

  • Îmbunătățirea funcționalității site-ului nostru și pentru a vă putea răspunde la solicitările dumneavoastră atunci când utilizați formularul de Contact;
  • Transmiterea de informații prin e-mail și/sau sms, constând în promoții, campanii, tombole, concursuri, sau orice alt tip de eveniment organizat de mall;
  • Analizarea modului și interacțiunii dumneavoastră cu site-ul.

VIKINGPROFIL S.R.L. nu va vinde, comercializează sau închiriază informațiile dumneavoastră personale. Datele dumneavoastră nu vor fi transmise unei terțe părți, cu excepția situației în care VIKINGPROFIL S.R.L. este obligată din punct de vedere legal să facă acest lucru.

Suplimentar, atunci când vă dați acordul expres urmărim în mod automat informații despre dumneavoastră, prin folosirea unor fișiere de tip cookies ce sunt necesare funcționalității site-ului (ex. autentificare). Pentru mai multe detalii puteți accesa Politica cookies .

  • Care sunt drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor?

În calitate de persoană vizată, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr. 2016/79/27.04.2016 aveți următoarele drepturi pe care le puteți exercita în mod gratuit:

  • Dreptul de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal, respectiv la informații cu privire la categoriile de date cu caracter personal prelucrate, scopul prelucrării, destinatarii datelor cu caracter personal procesate, durata stocării;
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor dacă considerați ca datele colectate de noi sunt incorecte, incomplete sau inexacte;
  • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor;
  • Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
  • Dreptul la portabilitatea datelor procesate de noi către un destinatar indicat de dumneavoastră;
  • Dreptul de opoziție la procesarea datelor;
  • Dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și instanțelor de judecată cu privire la modul în care v-au fost prelucrate datele cu caracter personal.

În vederea exercitării drepturilor dumneavoastră puteți folosi butonul de dezabonare din cuprinsul e-mail-urilor primite de la noi sau puteți să ne transmiteți solicitările dumneavoastră prin e-mail, la următoarea adresă: gdpr@vikingprofil.ro (în acest din urmă caz, vă vom solicita o dovadă a identității dumneavoastră pentru a preveni abuzurile).

De asemenea, puteți completa un formular de exercitare de drepturi ce se află la biroul relații cu clienții din cadrul mall-ului.

  • Reținerea și ștergerea datelor

În absența unei solicitări din partea dumneavoastră privind ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate de noi, acestea vor fi stocate pe perioada de timp necesară îndeplinirii scopului pentru care au fost colectate, astfel:

  • Pentru scopul îmbunătățirii funcționalității site-ului și pentru a vă răspunde solicitărilor transmise prin formularul de contact, datele vor fi stocate pentru o perioadă de 1 an de la ultima dumneavoastră interacțiune cu noi;
  • Pentru îndeplinirea scopului de promovare a mall-ului (marketing), datele vor fi stocate pe o perioadă de 5 ani de la ultima dumneavoastră interacțiune cu noi;
  • Pentru îndeplinirea scopului de cercetare, datele vor fi stocate pe o perioadă de 5 ani de la ultima dumneavoastră interacțiune cu noi;
  • În situația în care înțelegeți să vă ștergeți contul de utilizator al site-ului, datele dumneavoastră furnizate cu ocazia înregistrării vor fi șterse în maximum 30 de zile;
  • Pentru îndeplinirea scopului privind analizarea modului și interacțiunii dumneavoastră cu site-ul, vă rugăm să consultați Politica cookies .
  • Transferul datelor personale

VIKINGPROFIL S.R.L. nu vinde, nu transferă, nu dezvălui și nu permite accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal unor terți care nu au legătură cu activitatea sa.

Putem dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal unor autorități publice (Parchet, Poliție, instanțe judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.

  • Cum securizăm datele dumneavoastră

VIKINGPROFIL S.R.L. ia în serios siguranța datelor, astfel că folosim tehnologii și proceduri adecvate pentru protejarea informațiilor personale. Politicile și procedurile noastre sunt revizuite periodic și actualizate în conformitate cu dispozițiile aplicabile în materia protecției datelor cu caracter personal. Cu titlu de exemplu:

  • deținem politici și proceduri privind protecția datelor cu caracter personal;
  • avem măsuri de protecție împotriva pierderii accidentale și a accesului/utilizării/distrugerii/dezvăluirii a datelor cu caracter personal;
  • efectuăm evaluări de impact asupra confidențialității în conformitate cu GDPR;
  • efectuăm audituri și punem în aplicare măsuri pentru siguranța protecției datelor;
  • instruim angajații cu privire la protecția datelor cu caracter personal;
  • toți angajații și colaboratorii noștri au încheiate cu noi contracte de confidențialitate.

Consimtamant de comanda

  • Procesarea datelor cu caracter personal
    • VIKINGPROFIL  S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate prin intermediul formularului de comanda, in scopul furnizarii produselor comandate, in limita stocului disponibil. Prin lansarea unei comenzi pe site, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care VIKINGPROFIL  S.R.L. isi deruleaza operatiunile comerciale.
  • Datele colectate si scopurile prelucrarii
    • Datele personale colectate despre dumneavoastra se refera la nume, prenume, adresa fizica, numar de telefon, e-mail, codul numeric personal si contul bancar (daca plata se face on-line) si ne sunt necesare in vederea preluarii comenzii, emiterii facturii, transmiterea produselor, dovada platii.
    • Aceste date sunt utilizate si pentru realizarea urmatoarelor interese legitime ale VIKINGPROFIL  S.R.L. sau ale partenerilor nostri:
  • Pentru a va putea raspunde la solicitari si pentru a va furniza produsul solicitat;
  • Transmiterea de promotii, oferte si noutati adaptate intereselor si nevoilor dumneavoastra;
  • Oferirea de servicii asociate (garantie, revizii etc.) in cazul produselor de folosinta indelungata;
  • Servicii de marketing direct (prin intermediul postei electronice sau fizic) si publicitate cu privire la produsele si serviciile noastre;
  • Pentru a asigura buna functionare a site-urilor noastre  [www.vkp.ro] si pentru a imbunatati performanta acestora, precum si pentru a asigura accesul dumneavoastra la conturile create in cadrul site-urilor noastre;
  • Activitati de cercetare de piata si sondaje.
  • Retentia datelor si transferul acestora
    • Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt colectate si prelucrate pe intraga perioada necesara scopurilor aratate la punctul 2. In toate situatiile, datele dumneavoastra nu vor fi stocate si prelucrate pentru o perioada mai mare de 5 ani de la ultima dumneavoastra interactiune cu noi. VIKINGPROFIL  S.R.L. nu vinde, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datale dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura cu activitatea sa.
    • Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, VIKINGPROFIL  S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal furnizorilor de produse si servicii angajati de VIKINGPROFIL  S.R.L. pentru interactiunea cu dumneavoastra, respectiv:
  • companii de transport sau curierat si operatori de logistica angajati de VIKINGPROFIL  S.R.L.;
  • procesatori de plati electronice in cazul platilor on-line;
  • companii specializate ce desfasoara campanii de marketing sau cercetare de piata in numele VIKINGPROFIL  S.R.L.;
  • furnizori de servicii IT ce asista VIKINGPROFIL  S.R.L. pentru functionarea si intretinerea sistemelor si site-urilor VIKINGPROFIL  S.R.L.;
  • partenerilor VIKINGPROFIL  S.R.L. prin intermediul carora sunt vandute si/sau instalate produsele si serviciile pe care le solicitati;
  • furnizorilor de servicii de intretinere si garantie angajati de VIKINGPROFIL  S.R.L.
    • In toate cazurile descrise mai sus dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata in baza unui contract incheiat cu destinatarii datelor, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv in scopul in care le-au fost incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
  • Drepturile clientului
    • In calitate de client aveti urmatoarele drepturi pe care le puteti exercita in mod gratuit:
  • Sa fiti informat/a, o data pe an, daca VIKINGPROFIL  S.R.L. va prelucreaza sau nu datele personale si care sunt acestea;
  • Sa solicitati corectarea datelor transmise, in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;
  • Sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra, pentru motive intemeiate si legitime ce tin de situatia dumneavoastra particulara. In cazul prelucrarilor in scop de marketing direct, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare;
  • Sa solicitati stergerea datelor dumneavoastra, cu exceptia situatiei in care legea interzice stergerea.
    • Puteti exercita drepturile mentionate mai sus prin transmiterea unui e-mail la adresa gdpr@vikingprofil.ro .. Pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si a intereselor dumneavoastra, va putem solicita informatii suplimentare in scopul identificarii dumneavoastra atunci cand doriti sa va exercitati drepturile de mai sus.
  • Drepturile dumneavoastra
    • In calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi:
  • dreptul de acces la datele prelucrate;
  • dreptul de a rectifica datele inexacte sau completarea acestor date;
  • dreptul de solicita stergerea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor;
  • dreptul de a va opune prelucrarii datelor;
  • dreptul de a va retrage oricand consimtamantul dat;
  • dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere atunci cand considerati ca s-au incalcat dispozitiile legale in materia protectiei datelor cu caracter personal.
  • Securitatea datelor
    • Atunci cand prelucram datele dumneavoastra, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor dumneavoastra.
    • Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie (codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, date bancare), sunt prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor masuri tehnice adecvate pentru protejarea lor.
    • Cu toate acestea, niciun sistem de securitate a informatiilor nu este infailibil. De aceea lucram in mod continuu pentru a asigura pastrarea masurilor noastre de securitate la cel mai inalt nivel si ne angajam sa va informam la timp in cazul oricaror incidente de securitate ce ar putea sa prezinte un risc semnificativ pentru drepturile dumneavoastra.